Spel Perruquers de Berga rep un premi europeu per la qualitat empresarial

La berguedana Vanessa Espelt va obrir el seu negoci al carrer General Manso Solà l'any 2006

06 de desembre del 2018
Vanessa Espelt amb el reconeixement europeu que ha recollit en un acte a Madrid.
Vanessa Espelt amb el reconeixement europeu que ha recollit en un acte a Madrid. | Cedida
L'Associació Europea d'Economia ha lliurat el Premi Europeu de Qualitat Empresarial a Spel Perruquers de Berga. La berguedana Vanessa Espelt va recollir el guardó la setmana passada a Madrid, com a propietària "d'un saló de bellesa de reconegut prestigi per les seves tècniques pioneres i tractaments únics", segons ha valora el jurat. 

El premi busca reconèixer la qualitat de les empreses amb resultats competitius i que són líders d'un mercat, així com els esforços ètics amb el medi ambient i la societat i de millora dels processos d'Investigació i Desenvolupament (I+D). Enguany, el guardó ha reconegut una vintena d'iniciatives d'emprenedoria de l'estat espanyol amb bons resultats empresarials. La berguedana Vanessa Espelt ha explicat a NacióBerguedà que el premi ha estat una sorpresa, tot i que l'ha celebrat amb molta il·lusió. "El dia abans de l'entrega dels guardons vaig rebre una carta que sol·licitava confirmar la nostra presència a l'acte, però el cert és que no havia vist la carta que ens van enviar prèviament; no formo part de cap entitat que hi estigui relacionada ni ens vam inscriure enlloc per rebre aquest premi", ha apuntat Espelt. 

La propietària del Saló Spel va obrir el seu negoci al carrer General Manso Solà de Berga quan tenia només 23 anys, l'any 2006, i des del principi ha format part de l'equip de l'Oreál. Vanessa Espelt ha estat una de les integrants de l'equip d'estilistes de la reconeguda marca en diferents esdeveniments de moda. Ha participat en actes com la Fashion Night de Madrid, l'any 2014, o el Festival de cinema de Màlaga, l'any 2015, així com en diferents gales i esdeveniments de l'Oréal en ciutats com Santa Cruz de Tenerife, Madrid o Barcelona. 
 
La berguedana ha afirmat a aquest mitjà que un dels seus propòsits a curt termini és traslladar el saló de perruqueria del carrer General Manso Solà a un nou espai més ampli, a la mateixa ciutat de Berga. 
 

El guardó reconeix la qualitat empresarial d'una vintena d'empreses de l'Estat. Foto: Cedida

Arxivat a