CLAM es presenta a Cercs amb Marie Kapretz al capdavant

La llista està formada per persones de totes les edats i perfils professionals

Redacció
30 de gener del 2015
Actualitzat el 20 de febrer a les 19:52h
La militant republicana Marie Kapretz
La militant republicana Marie Kapretz | ERC

La republicana Marie Kapretz Foto: ERC


Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ja té llista per a Cercs. Concretament, i com va passar en les darreres eleccions municipals, es presentarà sota les sigles CLAM-AM, un grup que lidera la militant republicana Marie Kapretz

Segons ha manifestat el partit en un comunicat, es presenten “conscients de la situació econòmica” de molts habitants del municipi, convençuts de la necessitat de regenerar la política, i amb plena voluntat de crear llocs de feina i un clima positiu de convivència entre tots els veïns de Cercs. 

La llista, conformada per Kapretz, Jordi Gayet, Dani Garcia, Marta Vaqué, Albert Pons, Aleix Garcia, Teresa Carrillo, Eduard Roca i Miquel Belmonte, es va aprovar el passat 25 de gener en assemblea de militants, i la seva voluntat, han afirmat, és tenir representació de totes les edats i perfils professionals. Pel que fa al programa, el projecte estrella serà el Parc d'Energies Renovables de Cercs. No obstant això, la proposta de CLAM encara s'està elaborant amb les aportacions de veïns del municipi.