Marxes lentes de transportistes coincidint amb l'operació sortida

La protesta coincideix amb l'inici d'un pont de quatre dies

Redacció
05 de desembre del 2018
Actualitzat a les 18:08h
Camions en fila a Lleida per protestar contra el desviament obligatori per l'AP-2.
Camions en fila a Lleida per protestar contra el desviament obligatori per l'AP-2. | ACN
L'operació sortida d'avui dimecres, per als quatre dies del pont de la Puríssima, es presenta complicada. Perquè, a més de ser un dels ponts més llargs de l'any, és el primer amb una mobilitat d'hivern i se situa a l'inici de la temporada de compres nadalenques. I, sobretot, es presenta complicat per l'anunci dels transportistes catalans de bloquejar les carreteres amb marxes lentes.

Pots consultar aquí el mapa continu de Trànsit, actualitzat en temps real. Però sempre és bo avançar-se als embussos: on i quan afectaran aquestes protestes?

A la demarcació de Tarragona, els vehicles han sortit a partir de les quatre de la tarda del polígon Riu Clar, aniran per l'A-7 i l'N-340 fins a l'accés de l'autopista a Altafulla i tornaran a Tarragona per l'AP-7. 

A Lleida, una trentena de transportistes lleidatans han dut a terme una marxa lenta per l'Ll-11 i l'A-2 a Lleida per protestar contra la mesura que els obliga a desviar-se per l'AP-2 en no poder circular pel tram de l'N-240 entre les Borges Blanques i Montblanc. Els camioners han sortit des de Lleida i s'han dirigit per l'autovia fins a Alpicat, des d'on han retornat a la capital del Segrià. Altres transportistes que no han pogut participar-hi han fet visible el seu malestar reduint la velocitat mentre circulaven per altres vies catalanes. 

Al Baix Penedès, els camions que participen en la protesta han sortit de Bellvei a les quatre i han continuat per l'N-340 en direcció al Vendrell, per continuar per la mateixa carretera fins a l'Arboç abans de tornar al punt d'inici de la protesta

A les Terres de l'Ebre, la protesta s'ha desconvocat a darrera hora. Inicialment, els camioners tenien previst sortir de l'Aldea, anar fins a Alcanar i tornar per l'N-340.