Un ferit crític, un greu i dos menys greus en un accident a la C-16 a Bagà

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues ambulàncies i un helicòpter que ha evacuat l'afectat de més gravetat al Parc Taulí de Sabadell

Redacció
01 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:25h
Un dels turismes implicats en l'accident.
Un dels turismes implicats en l'accident. | Cedida
Una persona ha resultat ferida en estat crític, una en estat greu i dues menys greus en un accident de trànsit a la C-16 a Bagà. L'avís de l'accident s'ha registrat a les 10.26 hores al quilòmetre 117 de la C-16, a l'alçada de l'entrada sud del poble de Bagà. El xoc entre dos turismes s'hauria produït, segons fonts properes, quan un dels cotxes ha envaït el sentit contrari per causes que es desconeixen. 

La persona en estat crític, una dona gran, ha estat evacuada en un helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, mentre que el ferit greu l'han traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. Els dos ferits en estat menys greu han estat evacuats a l'Hospital Sant Bernabé de Berga. 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues ambulàncies i un helicòpter. També hi han anat dotacions dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra. La carretera ha patit talls de manera intermitent fins a dos quarts d'1 del migdia. Passada aquesta hora, la grua ja ha retirat els vehicles. 
 

Estat d'un dels cotxes implicats en l'accident. Foto: Cedida

 

La carretera ha patit talls intermitents fins a dos quarts d'1 del migdia. Foto: Cedida