El turisme rural del Berguedà preveu una ocupació del 90% pel pont de la Puríssima

Les cases rurals preveuen uns molt bons registres, sobretot per divendres, dissabte i diumenge del pont

Redacció
30 de novembre del 2018
Actualitzat a les 19:46h

El pont de la Puríssima és una bona opció per al lleure i les estades en el turisme rural. Foto: Ivan Sanz


El Berguedà encara un pont de la Puríssima amb una previsions d'ocupació que qualifiquen de molt bones, semblants a les de l'any passat. Les cases rurals preveuen una ocupació del 90%, sobretot per divendres, dissabte i diumenge del pont. El president de l'Associació d'Agroturisme del Berguedà, Jordi Pellicer, ha explicat a l'ACN que encara confien en les reserves d'última hora per acabar d'omplir. 
 
Pel sector turístic rural, aquest pont de desembre és dels més forts de l'any. Pellicer ha assegurat que les previsions són força bones, i es mouen sobre el 90%. Malgrat el pont s'escaigui enguany del 6 al 9 de desembre, per les reserves que tenen de moment, Jordi Pellicer ha explicat que molts clients han optat per reservar la nit del pròxim divendres i la del dissabte, del 7 al 9. 
 
Segons ha explicat, el client habitual sol llogar les cases de turisme rural a l'avançada i amb força antelació. Amb tot, però, encara tenen un 10% de les cases lliures, i no renuncien als clients d'última hora per acabar d'omplir les reserves i penjar el cartell de complet. El perfil dels hostes solen ser famílies que venen de Barcelona i les rodalies. 
 
Pellicer també ha explicat que el mal temps que pugui fer en aquestes dates no els espanta massa i ha assegurat que de cancel·lacions per mal temps no n'hi sol haver. "Aquells que tenen previst venir, encara que faci mal temps, no cancel·len. Si fa mal temps sembla que els faci més gràcia i tot", ha afegit.