El concurs d'allioli de codony i l'artesania, protagonistes de la fira a la Pobla de Lillet

A la cita també es podrà trobar artesania i tots els elements necessaris per a la decoració nadalenca

Redacció
30 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:22h
Receptes d'allioli de codony participants al concurs.
Receptes d'allioli de codony participants al concurs. | Aida Morales
La Pobla de Lillet celebra aquest dissabte la setena edició de la Fira de l'Allioli de Codony i el Mercat de Nadal. L'allioli de codony és un producte típic de la cuina de muntanya, propi de la tardor; inclou ingredients molt beneficiosos per al cos humà com l'all, el codony i l'oli d'oliva. Es tracta d'un producte encara desconegut a la comarca que el petit municipi de la Pobla de Lillet aprofita per donar a conèixer quan arriba el mes de desembre.

A la mostra s'hi celebren una gran diversitat d'activitats. La Fira de l'Allioli de Codony i el Mercat de Nadal és, a més, el moment de l'any en el qual els carrers del municipi es comencen a omplir d'ambient i decoració nadalenca. 

La setena edició de la fira portarà fins al nucli, un any més, un concurs de l'allioli de codony i demostracions en públic de la seva elaboració que permetran descobrir aquest singular producte, que també es podrà tastar al centre del poble en un esmorzar típic. A la Pobla s'organitza, així mateix, aquest dissabte una Fira de Productes Alimentaris i una Fira d'Art i Artesania, on es podran trobar diversos productes. Totes les parades s'ubicaran al mig del municipi, entre el carrer Jussà i la plaça del Fort. La fira obrirà a les 10 del matí i s'allargarà fins als voltants de les 7 de la tarda, un cop que ja s'hagi fet fosc. 

Consulta aquí més informació de la Fira de l'Allioli de Codony de la Pobla.  
Arxivat a