Gastronomia i Turisme

Onze restaurants del Berguedà enceten la campanya de la cuina de la caça i la tòfona

La temporada s'allargarà fins al març

per Redacció , 28 de novembre de 2018 a les 14:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Cuina de la tòfona. Foto: Agència de Desenvolupament del Berguedà


Onze restaurants del Berguedà tornaran a oferir menús amb plats centrats en els productes de la caça i la tòfona, posant l'accent en aquests aliments de proximitat. La campanya s'engega a finals de novembre i estarà activa fins a 15 de març. Enguany, com que la campanya de bolets és tan bona i s'ha allargat, els ceps, rovellons i carlets conviuran als plats amb la carn de caça i la tòfona. La iniciativa està liderada per Hostaleria i Turisme del Berguedà amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i la Diputació de Barcelona.
 
Els restaurants participants estan repartits per diferents municipis de tota la comarca: Ca l'Amagat Rústic Gastrohotel i Restaurant Niu Nou de Bagà; Hostal la Muntanya de Castellar de N'Hug; Restaurant Els Roures d'Espinalbet; Restaurant La Cabana i Restaurant Terra de Berga; Restaurant El Recó de l'avi de Guardiola de Berguedà; Restaurant Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès; Restaurant Hostal Cal Fuster de Serrateix; el Restaurant Cal Candi i Restaurant del Molí del Cavaller de Vilada.

 

Participació