Cinc AMPA d'escoles berguedanes confeccionen angelets fets a mà per col·laborar amb la Marató

Els participants als tallers vendran aquestes figures el proper 16 de desembre a la plaça de Sant Joan i al passeig de la Indústria per recaptar fons

Redacció
28 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:53h
Taller de confecció d'angelets.
Taller de confecció d'angelets. | Cedida
Cinc Associacions de Mares i Pares del Berguedà (AMPA) han tirat endavant de forma conjunta tallers del projecte "Posa un Àngel a casa" per col·laborar en la Marató de TV3. Es tracta dels pares de l'Escola de Sant Joan de Berga, de l'Escola Xarxa, de l'Escola de la Valldan, de l'Escola Santa Maria d'Avià i de Llar Santa Maria de Queralt. Els participants als tallers han fet angelets que es vendran el proper dissabte 16 de desembre a la plaça de Sant Joan i al passeig de la Indústria, sota el nom "Angelets de la Marató". 

Segons ha explicat Arantza Rey presidenta de l'AMPA de l'escola Sant Joan de Berga, aquest és "un projecte en comú que continua creixent amb la força i la implicació de totes les persones i entitats que també hi col·laboren un any més, com és l'Escola Municipal de Música de Berga o Ginkgo Apac Berguedà que s'hi incorpora enguany", de la mateixa manera que ho fa la llar Santa Maria de Queralt, que en l'edició passada no participava en la iniciativa. 

Segons les AMPA, els fa "molta il·lusió" treballar de forma conjunta "per la solidaritat", ja que és una forma "creativa, lúdica i educadora" de cooperar.