FOTO Horrorland acomiada la primera edició de Halloween amb més de 23.000 visitants

La direcció del parc fa una valoració molt positiva de la temporada mentre prepara ja la cita nadalenca que ha esgotat els Fast Pass

Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a les 19:10h
Foto d'equip dels treballadors i responsables d'Horrorland.
Foto d'equip dels treballadors i responsables d'Horrorland. | Horrorland
Horrorland, el parc de terror de Cercs, va tancar diumenge l'edició de Halloween després que en quinze dies l'hagin visitat 23.300 persones. Els seus responsables treballen ja en l'edició de Nadal, que es farà els dies 28, 29 i 30 de desembre, amb un aforament màxim de 4.500 persones. Els impulsors del projecte han signat un contracte de lloguer de les naus amb l’Agència de Desenvolupament del Berguedà pels pròxims quatre anys. 

Per tancar aquesta primera edició del parc, el primer que ha obert al sud d'europa d'aquesta temàtica, els perfils de xarxes d'Horrorland han compartit una fotografia de tot l'equip que l'ha fet possible, des dels seus directors fins a actors, figurants i maquilladors, entre altres.  Així com també un vídeo de l'últim cap de setmana que es pot trobar aquí

 

L'Extreme House, l'atracció revelació

L'Extreme House ha estat l'atracció revelació d'Horrorland. Els mateixos organitzadors del parc s'han sorprès en positiu de "l'èxit absolut" que ha tingut aquesta experiència nova fins ara mai no vista a cap parc de l'estat espanyol. Cada dia l'atracció ha venut totes les localitats i ha esgotat tots els torns horaris des de la primera hora d'obertura del recinte. En total. 2.250 persones amb molt d'atreviment han gosat gaudir d'aquesta experiència individual que, expliquen, genera sensacions extremes. 

Al llarg de la temporada els visitants han fet arribar reconeixements i crítiques constructives. "Durant els propers mesos el parc valorarà totes les aportacions, consells i observacions per tal de poder millorar l'experiència dels clients i oferir un servei més personalitzat i exclusiu", ha explicat un dels quatre directors del parc, David Moreno.