Gironella posa a la venda els tiquets del sopar del blat de moro escairat de la Fira de la Puríssima

L’Església Vella acollirà l'àpat el dimecres 5 de desembre

Redacció
22 de novembre del 2018

Blat de moro escairat. Foto: AjGironella.


El dimecres 5 de desembre l'Església Vella serà l'escenari del sopar "De la fira al plat", en motiu de la Fira de la Puríssima, a càrrec del Xevi Poll, xef d'El taller de càtering. L'acte estarà amenitzat pel duet Ivette & Oriol. Els tiquets del sopar es poden comprar ja a l'Ajuntament de Gironella i a la Dietètica Beth. 
 
El sopar, que arriba a la 5a edició, es va celebrar per primera vegada per commemorar el 25è aniversari de la Fira de la Puríssima de Gironella, com un reconeixement a totes les persones i entitats que havien participat a la fira fins llavors. La regidora de Promoció Econòmica, Maria Àngels Sallés, ha explicat que el sopar permet donar a conèixer el blat de moro i descobrir opcions de cocció, més enllà de la tradicional escudella.
 
El menú està compost de 4 tapes salades i d'una dolça, que serà el postre. També inclou barra de begudes amb aigua, vi blanc, vi negre i cava. El preu del sopar és de 20 euros per persona.

El menú inclou un donut d'espinacs farcit de brandada de bacallà amb bacallà esqueixat, sèsam negre i crumble de blat de moro escairat amb sopeta de poma àcida; nyoquis de blat de moro escairat amb consomé de pollastre i vinagre de Xerès; un taco d'alfàbrega amb costella de vedella, pipares, blat cruixent, coco i cacauet; gyoza de pollastre amb crema de blat de moro escairat, llima i filaments de xili i un mochi de blat de moro escairat, xocolata i té verd matcha.