La Minibolet marca l'inici del calendari de crossos escolars

En un dia de fred, boira, pluja i neu granulada, un total de 33 nens i nenes van participar a la prova al Pla de Puigventós

Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:29h
Un total de 33 nens i nenes van participar a la Minibolet el passat cap de setmana.
Un total de 33 nens i nenes van participar a la Minibolet el passat cap de setmana. | CE Berguedà
Una trentena d'infants van córrer la Minibolet el passat cap de setmana al pla de Puigventós (Castellar del Riu). Aquesta activitat ha marcat l'inici de la temporada de crossos escolars. En un dia de fred, boira, pluja i neu granulada, un total de 33 nens i nenes van disputar aquest cros. Els circuits eren de 200 metres per als més petits i de dos quilòmetres per als més grans. La prova s'hauria d'haver disputat a finals d'octubre, coincidint amb el Concurs de Boletaires, però en aquell moment es va suspendre per la meteorologia adversa que també va obligar a canviar el certamen d'ubicació i traslladar-se a Berga. 

El proper esdeveniment de cros escolar es disputarà al centre d'aventura Indòmit, a Olvan, el 25 de novembre. 
 

Un dels participants a la Minibolet. Foto: CE Berguedà
 

La Minibolet ha estat organitzada per el Consell Esportiu del Berguedà, el Consell Comarcal del Berguedà i el club Joves Atletes Berga (JAB) i ha comptat amb la col·laboració l'Ajuntament de Castellar del Riu i amb el suport de SuperVerd. Tots els participants van rebre una aigua, una medalla i una peça de fruita.