Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes per un robatori amb força a Cercs

Dos del detinguts van ingressar a presó per ordre judicial

Redacció
20 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:40h

Una imatge del municipi de Cercs. Foto: AjCercs


Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga van detenir el passat 15 de novembre tres homes, de 25, 27 i 34 anys, de nacionalitat albanesa i espanyola, tots tres veïns de Barcelona, com a presumptes autors d'un robatori amb força a l’interior d'un domicili de Cercs.
 
El passat 15 de novembre, pels volts de les vuit del vespre, es va produir un robatori amb força en una casa de Cercs (Berguedà). El propietari de la casa, al entrar, es va trobar una finestra forçada i les estances remenades. Els hi van sostreure diners en efectiu i joies.
 
Ràpidament els mossos van muntar un dispositiu policial per tal de localitzar els autors. Minuts després una patrulla, que estava fent un control a prop de Cercs, va veure com els ocupants d'un vehicle que s'acostava llençaven un objecte per la finestra. Davant d'aquesta acció els agents van aturar el vehicle i van identificar i escorcollar els tres ocupants. En l'escorcoll se’ls hi va trobar les joies i els diners que coincidien amb el material que s'acabava sostreure en el robatori.
 
A més, també van comprovar que per la finestra havien llençat objectes susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris com dos tornavisos, dos parells de guants i dues llanternes, entre altres.
 
Per aquest motiu, es va detenir als tres homes com a presumptes autors d'un robatori amb força. Un d’ells també tenia una ordre judicial pendent de recerca, presentació i detenció per un altre robatori amb força. Els detinguts van passar el dia 17 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga. El jutge va decretar l'ingrés a presó per dos d’ells i l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs.