Creu Roja Joventut prepara la campanya de Nadal amb tallers a Gironella

La venda d'entrada de les activitats es destinaran íntegrament a comprar joguines educatives i material escolar

Redacció
19 de novembre del 2018
Actualitzat a les 20:25h

Un regal de Nadal. Foto: Pexels


La Creu Roja Joventut, que s'ocupa de que cap nen del Berguedà es quedi sense joguines la nit de Reis, començarà la tradicional campanya que organitza per aquestes dates, amb activitats i tallers infantils, el proper divendres 23 de novembre. Segons han informat, s'organitzaran una sèrie de tallers a Gironella i la venda d'entrada de les activitats es destinaran íntegrament a comprar joguines educatives i material escolar. S'estima que això garantirà que un centenar d'infants del Berguedà rebin regal la nit del 5 de gener. 
 
Entre les activitats, hi ha zumba per a petits i grans, a càrrec d'Alter Sport i Kambüa, una festa a la plaça de l'Estació de Gironella amb la pallassa Bernadette Cuxart, Ioga per a nadons amb Gemma Estrada, un taller de cuina nde Nadal amb el xef del restaurant Terra de Berga, 
Pere Venturós, i un tast de vins amb la periodista i sommelier Sílvia Culell. Les activitats programades es faran, respectivament, els dies 23, 24 i 30 de novembre i 12 i 14 de desembre. Les inscripcions es poden fer a Creu Roja Berga ( 938213311) o Creu Roja Gironella (938250005). 

Consulta aquí les dates i horaris dels tallers d'activitats de Creu Roja.