Cal Blau tindrà el nou vial de sortida que reclamaven els veïns

Es tracta d'una petició ciutadana de fa temps que suposarà una inversió d'uns 36.000 euros a l'Ajuntament de Gironella

Redacció
19 de novembre del 2018
Actualitzat a les 14:36h
L'Ajuntament de Gironella aprova la perllongacio del carrer Pau Picasso.
L'Ajuntament de Gironella aprova la perllongacio del carrer Pau Picasso. | Ajuntament de Gironella
El ple de l'Ajuntament de Gironella del mes de novembre ha aprovat l'expropiació forçosa de l'immoble situat al carrer Pau Picasso del barri de Cal Blau, que permetrà construir un nou vial de sortida d'aquest nucli habitat que enllaçarà amb la via col·lectora paral·lela a la C-16. Aquesta és una petició de fa temps dels veïns del barri que suposarà d'uns 36.000 euros. 
 
Els tràmits es van iniciar fa 10 mesos, però degut a complicacions per localitzar els propietaris, no s'ha pogut iniciar abans l'expedient d'expropiació per raons d'interès urbanístics en base a una valoració dels tècnics municipals. L'expropiació com a tal costarà 14.000 euros a l'Ajuntament de Gironella. La superfície prevista total d'actuació de pavimentació i reparació és d'aproximadament uns 450 metres quadrats, i les obres, que ja han estat adjudicades a l'empresa Pasquina S.A, tindran, a més, un cost de 21.226,72 euros.
 
Aquesta obra forma part del pla anual d'actuacions d’adequació de la pavimentació d'espais i carrers del municipi, i permetrà millorar la connectivitat del barri, que només disposa d'una via d'accés,  i dotar-el d'una altre sortida en cas d'emergència.
 
 
Arxivat a