VÍDEO El mític grup berguedà Mercado Negro presenta el vídeoclip de «Berlín»

El conjunt anuncia noves incorporacions amb Angelique Sol a les veus i Dani Pujals a la trompeta

19 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:21h
Imatge del vídeoclip de Mercado Negro.
Imatge del vídeoclip de Mercado Negro. | Mercado Negro
El mític grup berguedà Mercado Negro ha presentat aquest dissabte el vídeoclip oficial d'un dels seus temes més coneguts, "Berlín". Segons han explicat, la publicació d'aquest treball s'ha pogut fer de la mà de la companyia discrogràfica Flor y Nata Records, i és el primer d'una sèrie de singles digitals que s'aniran donant a conèixer en els propers mesos a les principals plataformes de descàrrega per Internet. Cadascun dels temes es publicarà amb el seu respectiu vídeo. Més endavant, l'objectiu serà, a més, publicar un compact disc.

En l'acte de presentació del vídeoclip, dissabte a la tarda, els Mercado Negro han anunciat també noves incorporacions al grup: Angelique Sol a les veus i Dani Pujals a la trompeta. El vídeoclip de "Berlín" s'ha gravat a l'interior i a l'entorn de l'Hotel Berga Park, amb molt bona acollida a les xarxes socials i a les plataformes de descàrrega. En poc més d'un dia, s'han aconseguit 3.000 descàrregues. 



Mercado Negro va anunciar l'any 2017 que tornava al panorama musical amb un revival inspirat en un dels seus grans èxits durant la dècada dels vuitanta i que va suposar la tornada als assajos dels membres fundadors del grup. Josep Lluís Sosa, Manuel Murillo, Manel Fernández i Josep Carles Manzano. 
Arxivat a