Berga fomenta el coneixement del món jueu, islàmic i cristià entre els alumnes

Estudiants de l'escola de Sant Joan visiten el call jueu, la mesquita Annour i l'església de Sant Pere

Redacció
27 de gener del 2015
Actualitzat a les 15:58h

Visita dels alumnes de 6è del CEIP Sant Joan Foto: Ajuntament de Berga


Aquest dimarts al matí, els alumnes de 6è de primària del CEIP Sant Joan de Berga s'han sumat a una de les activitats que porta a terme l'Ajuntament de la capital berguedana per fer conèixer entre els joves el món jueu, l'islàmic i el cristià. Ho fan a través de rutes guiades per la ciutat, en el marc d'una experiència que ja es va iniciar l'any passat i que, segons ha indicat el consistori, “va tenir una molt bona acollida”. 

Per això, enguany s'ha tornat a impulsar amb l'objectiu de fomentar el coneixement de les diferents religions i realitats culturals. La ruta ha estat conduïda per la historiadora Neus Forés, el president de la comunitat islàmica de la ciutat, Abderrazah Abakuy, i el rector de Berga, Marc Majà, i ha recorregut el call jueu, la mesquita Annour i l'església de Sant Pere.

L'Ajuntament considera que es tracta d'una activitat molt positiva per conèixer la diversitat i fomentar-ne el respecte, així com per aprofundir en alguns dels continguts curriculars que l'alumnat estudia al centre.
Arxivat a