VÍDEO FEDAC Gironella converteix per un dia l'escola en un passatge del terror

La proposta tindrà lloc aquest divendres a les 9 del vespre i no admet l'entrada a menors de 14 anys

Redacció
15 de novembre del 2018
Actualitzat a les 19:16h
Imatge del vídeo promocional de l'activitat.
Imatge del vídeo promocional de l'activitat. | FEDAC Gironella
FEDAC Gironella prepara per aquest divendres un passatge del terror, organitzat per l'AMPA amb la col·laboració del centre educatiu. La proposta s'ha titulat "FEDAC Terrorífic" i converteix per un dia aquesta escola de Gironella en un indret fosc i ple de sorpreses on endur-se més d'un ensurt. L'activitat no serà apte per a menors de 14 anys. Segons n'expliquen des de l'organització, s'admetrà l'entrada a majors de 16 anys i els nois i noies de 14 a 16 anys també hi podran entrar, però sempre que vagin acompanyats per un adult. 



Les entrades anticipades tenen un preu de 4 euros i poden adquirir-se a l'escola, però també al Restaurant Cal Pajares, al Bar Cal Xato i a la botiga Santi Comellas de Gironella. El mateix dia, a taquilla, l'entrada valdrà 5 euros. 
 
El propòsit de "FEDAC Terrorífic" és proposar una activitat lúdica amb la qual acostar-se a l'escola i descobrir-ne una cara ben diferent i tenebrosa. Una comissió de pares s'ha encarregat d'enllestir els detalls pel passatge del terror, que tindrà lloc aquest divendres a les 9 del vespre. L'accés a l'activitat serà per la porta del carrer La Salle, al costat de l'espai Sant Tomàs.