La Minibolet, suspesa per la pluja, es realitzarà el 18 de novembre al Pla de Puigventós

L'esdeveniment esportiu adreçat als infants d'entre 3 i 18 anys es desenvoluparà a l’entorn natural del Pla de Puigventós

Redacció
14 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:01h
Imatge d'arxiu de cros escolar.
Imatge d'arxiu de cros escolar. | Xevi Mas
La Minibolet, l'activitat esportiva que s'havia de dur a terme el passat 28 d'octubre durant el Concurs de Boletaires del pla de Puigventós, va haver de ser anul·lada a causa del mal temps, mentre que el certamen va celebrar-se a la plaça Viladomat per esquivar la neu. La nova data de celebració de la Minibolet, una prova combinada de cros escolar i cursa d'orientació, serà finalment diumenge 18 de novembre. 
 
L'esdeveniment esportiu adreçat als infants d’entre 3 i 18 anys es desenvoluparà a l’entorn natural del Pla de Puigventós. Les proves començaran a dos quarts de 10 del matí i per participar-hi cal inscriure's prèviament a través del web del Consell Esportiu del Berguedà.

El preu d'inscripció és d'1 euro i tots els participants rebran una bossa d'obsequis (bosses del Berguedà, fulletons de senderisme, mapa de recursos de Patrimoni i Natura del Berguedà i marxandatge Estació de Trail del Berguedà) i una medalla. La Minibolet és una iniciativa impulsada pel Consell Esportiu del Berguedà, el JAB (Joves Atletes de Berga) i el Club d'Orientació Berguedà amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà i l'Ajuntament de Castellar del Riu.