Més de 600 nens i nenes participen a les trobades multiesportives del Berguedà

La finalitat d'aquesta activitat, que ha reunit alumnes de 3r i 4t de Primària, és la interrelació i la cooperació entre els participants de les diferents escoles

Redacció
13 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:25h
Trobada multiesportiva de cicle mitjà, a Berga.
Trobada multiesportiva de cicle mitjà, a Berga. | Cedida
Berga ha acollit aquest mes les segones trobades multiesportives dins el marc del Pla Català de l'Esport a l'Escola. Com a cada edició, gairebé totes les escoles de primària del Berguedà, s'han unit per poder dur a terme les trobades esportives comarcals. Un total de 666 participants de 3r i 4t de Primària han gaudit d'un matí ple d'activitats esportives. 

La finalitat d'aquesta activitat és la interrelació i la cooperació entre els participants de les diferents escoles. Els mestres d'Educació Física dels centres han coordinat les trobades a les quals han assistit alumnes de les escoles de Sant Joan, Vedruna, Santa Eulàlia, La Valldan,  Xarxa, Galceran de Pinós, Alfred Mata, Santa Maria d'Avià, Princesa Làscaris, la ZER Baix Berguedà, la ZER Berguedà Centre, Sant Marc Bassacs, Fedac Anunciata, l'Escola Sant Martí i l'escola pública de Gironella, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Berga i el Consell Esportiu del Berguedà.
 
En aquesta edició, els nens i nenes han jugat al ringo gol, al My God, a les Cinc Fites i al Bigball. Les properes trobades multiesportives del Berguedà seran al maig.