Ramon Minoves, conseller nacional del PDECat per la Catalunya Central

És la primera vegada que el regidor berguedà ocupa un seient al Consell Nacional del partit

12 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:08h

Ramon Minoves, regidor del PDECat de Berga. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


El PDECat ha nomenat els nous consellers nacionals de la Catalunya Central aquest cap de setmana. Entre les vint places que s'escollien en aquest àmbit territorial, els militants del partit han triat el berguedà Ramon Minoves, portaveu del grup municipal de la formació a l'Ajuntament de Berga. És la primera vegada que Minoves ocupa un seient al Consell Nacional del partit. 

El Consell Nacional, presidit per Mercè Conesa, és l’òrgan encarregat de vetllar pel compliment i desenvolupament de les línies directrius marcades pel partit.  L’objectiu és controlar i impulsar l’acció de la Direcció Executiva així com el debat i la presa de decisions sobre els temes polítics i estratègics.

El gironellenc Lluís Vall va ser escollit Conseller Nacional del PDECat pel Berguedà la setmana passada, sumant-se així a Jordi Sort i Jordi Selga, president del PDECat a la comarca, que ja ocupaven plaça en aquest òrgan en representació dels militants berguedans. Per nombre de militants, el Berguedà té ara mateix tres representants al Consell Nacional del PDECat, si bé a aquesta xifra si ha de sumar ara Ramon Minoves, que ha estat escollit a nivell de la Catalunya Central, i l'alcalde de Gironella, David Font, que forma part de la direcció de la nova direcció del PDECat que va sorgir de l'assemblea del juliol
Arxivat a