Gironella acull la conferència «Qui t’entengui que et compri» en el marc d'un projecte educatiu

L'acte inaugural del curs 2018-2019 forma part del PEG, una iniciativa que pretén que tots els agents escolars treballin conjuntament per millorar el sistema educatiu de la vila

Redacció
12 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:00h
Escola de Gironella.
Escola de Gironella. | Pilar Màrquez Ambròs
El proper dimecres 14 de novembre la sala d’actes de la Biblioteca de Gironella acollirà la conferència inaugural del curs escolar 2018-2019 "Qui t’entengui que et compri! Un canvi de mirada en l’acompanyament cap a l’adolescència", a càrrec de David Codina i Riqué. La xerrada, destinada a famílies amb fills i filles en edat de primària, secundària i batxillerat, planteja un canvi de mirada de l’educació, a partir del canvi que també suposa el pas de la infantesa a l’adolescència.
 
Aquest acte forma part del Projecte Educatiu de Gironella (PEG), un projecte que pretén que tots els agents que treballen, directa o indirectament amb els alumnes dels centres, i en les diferents etapes escolars, treballin conjuntament per millorar el sistema educatiu de la vila.  El programa també va enfocat a mestres, professors, pares i mestres.
 
Continuant amb el funcionament del curs passat, una comissió establerta amb les diferents AMPES del municipi consensuarà les conferencies d’enguany, i totes les xerrades comptaran amb una implicació directa de l’Ajuntament, qui n’assumirà els costos.
 
Aquest curs escolar comença a Gironella amb un total de 789 alumnes matriculats; 69 a les escoles bressol; 450 a educació infantil i primària i 270 a educació secundària i batxillerat.