pa de pagès

El Forn Ca l'Agustí de Cercs, entre les vint millors fleques de Catalunya

Les associacions Panàtics i Pa de Qualitat escullen on es fa el millor pa de pagès al país

| 08/11/2018 a les 11:40h
Arxivat a: Economia, fleca, pa, blat
Imatge d'arxiu de la plantilla de Ca l'Agustí de Cercs.
Imatge d'arxiu de la plantilla de Ca l'Agustí de Cercs. | Forn Ca l'Agustí
Un jurat d’experts de les associacions Panàtics i Pa de Qualitat, que aposta pel pa artesà, ha elaborat per segon any consecutiu la Ruta Espanyola del Bon Pa i ha escollit les millors 80 fleques de tot l’Estat. Entre aquestes, n’hi ha una vintena llarga de catalanes, la majoria a Barcelona, segons un recull de La Vanguardia.
 
A la selecció s’hi van presentar 250 establiments de tot l’estat espanyol. Per això, es van organitzar sis semifinals a sis ciutats, en un procés que ha durat un any: Motril, Bilbao, Santiago, València, Barcelona i Madrid.
 
A cada una de les ciutats, el jurat va catar a cegues el pa, als quals s’havia atribuït un número. A cada indret, es demanava l’elaboració d’un tipus de pa, tots ells fets amb farina de blat o blat, i sègol. En el cas de Barcelona, van ser pans de pages. A Madrid, hogazas; a València, barros de cuarto de quilo.
 
Aquí teniu els establiments seleccionats a Catalunya:
 
 
Fleques catalanes
- Forn Ca l’Agustí (Cercs)

- Forn de la Rambla (Vilanova i la Geltrú)

- L’Espiga D’Or (Vilanova i la Geltrú)

- Forn de Pa Elias (Barcelona)

- Forn Baltá (Barcelona)

- Turris (Barcelona)

- Forn Baluard (Barcelona)

- Forn Mistral (Barcelona)

- PanBou (Barcelona)

- El Forn de la Lola (Barcelona)

- Fleca Balmes (Barcelona)

- Forn Sant Tirs (Barcelona)

- Forn Sant Josep (Barcelona)

- Forn Gil (Barcelona)

- Forn del Passeig (Barcelona)

- Forn Elias Boulanger (Barcelona)

- Panes Creativos (Barcelona)

- Triticum (Barcelona)

- Pa Serra (Barcelona)

- L'Espiga d'Or (Caldes de Montbui)

- Forn La Fogaina (Les Preses)

- Papan Bread (Lleida)

- Pa Ronyo (Torregrosa)

- Forn Sistare (Reus)

COMENTARIS

Felicitats
Ignasi Guitart, 08/11/2018 a les 12:36
+12
-6
A la feina ven feta
Al menjar sà
Al fer les coses amb el cor
A la creativitat costant
Dona goig tindre companys del sector alimentari aixì
Felicitats famìlia !!!!!
Millor pa.
Xavier Selva Padulles , 08/11/2018 a les 14:03
+15
-2
Moltes felicitats forn de Cercs.
Res de res
Anònim, 08/11/2018 a les 15:00
+8
-24
Molt cuento tenen aquests sapigesu com fan el pa de veritat. Atrás a la comarca el fan molt més bo pro aquests viuen de la fama....
No estic d'acord amb el que diu res de res
Carme Chacón , 08/11/2018 a les 17:53
+11
-4
Aquest forn fa molts i molts anys que està fet i sempre a tota la comarca s'ha reconegut, doncs la gent venia desde d'altres municipis a comprar el pa expresament...dius lo de la fama....te fama com tu dius....pero bona fama. Si la gent es desvia de la carretera per comprar el pa a ca L'Agustí per alguna cosa serà....la gent no es tonta i sap el que es bo i millor....si no no anirien a comprar....Potser ets algun forner que te enveja?.....ayayayyyy
Ve de lluny
E.Salas, 08/11/2018 a les 17:57
+11
-4
Felicitats a tota la familia de Ca l,Agusti !!! El treball, la constància i l'honestedat de tots vosaltres, els d'avui i els d'ahir, us ha fet arribar al lloc on sou i que mereixeu.
Per molts anys !!

Jo tampoc este d'acord amb "l'anonim res de res"
Mercè Codina, 08/11/2018 a les 22:13
+8
-4
Et puc asegurar que en aquest forn les coses que es fan,es fan molt be.
Que hi ha molt ofici,molta dedicació,molta exigència i moltes ganes,i es evident que es reflexa en el resultat.
Tota la gent que arriba a passar per aquest forn ho sap,i si te fama es per que se l'ha guanyat i a mes a mes l'ha mantingut.
Felicitació
Anònim, 09/11/2018 a les 05:57
+6
-2
Molt contenta!!
Moltes felicitats!
Us ho mereixeu per la qualitat i la creativitat
Res de res
Anònim, 09/11/2018 a les 16:17
+1
-1
Quan es fa un comentari despectiu com aquest, s’ha de donar la cara!!!
Res de res
Anònim, 09/11/2018 a les 16:20
+1
-1
Quan es fa un comentari despectiu com aquest, s’ha de donar la cara!!!
Pa i coca
Fleca, 09/11/2018 a les 17:15
+2
-0
Moltes Feliçitats
Que pert moltes anys seguiu fent el pa i la coca com fins ara .

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Calvet en la presentació al territori del projecte de la C-16, acompanyat del president comarcal i la delegada del govern a la Catalunya Central (arxiu).
Calvet en la presentació al territori del projecte de la C-16, acompanyat del president comarcal i la delegada del govern a la Catalunya Central (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Pilar Màrquez Ambròs
El col·lectiu adverteix dels problemes que poden generar l'accés de Berga Centre i la sortida del Collet en direcció a Vallcebre i el Pedraforca i demana obrir debat amb participació del territori
El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès aquest dimarts un avís de Situació Meteorològica de Perill pel risc de nevades
Els experts indiquen que els moviments tectònics de poca intensitat s'emmarquen dins "la normalitat" sísmica a la serralada pirinenca