El PSC denuncia l'aparició de pintades a la seu del partit a Berga

La persiana del local del carrer Barcelona de Berga ha aparegut de bon matí amb el missatge "PSOE culpable" i "1-O ni oblit ni perdó"

Redacció
03 de novembre del 2018
Actualitzat a les 21:12h
Pintades a la seu del PSC de Berga.
Pintades a la seu del PSC de Berga. | Pilar Màrquez Ambròs
El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, ha denunciat aquest dissabte a les xarxes socials un atac amb pintura a la seu del partit de la ciutat de Berga. Segons han confirmat des del partit socialista, uns desconeguts han pintat la persiana del local del carrer Barcelona de Berga, amb el missatge "PSOE culpable" i "1-O ni oblit ni perdó" i una diana. Les pintades, signades aparentment per la Pólvora, una organització de l'esquerra independentista, haurien estat fetes de matinada. Salvador Illa ha rebutjat l'acció, expressant el seu suport "a les companyes i companys de Berga" en la piulada. "No ens cansarem de demanar respecte ni aconseguiran callar-nos", ha destacat. 
 
Altres persones del PSC, com José Zaragoza, diputat al congrés, també han denunciat els fets. El 2017 els socialistes ja van patir unes pintades similars a la seu de la capital del Berguedà.
 
Arxivat a