Horrorland, premiat als PAC Awards com a millor novetat entre els parcs d'oci de l'Estat

L'organització del premi ha valorat "l'aposta revolucionària" i l'oferta de "terror autèntic" que es presenta en un format pioner a l'estat espanyol

31 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:19h
Imatge de la Inauguració d'Horrorland.
Imatge de la Inauguració d'Horrorland. | Pilar Màrquez Ambròs
Horrorland Park, el primer parc del terror del sud d'Europa, ubicat a prop de la central tèrmica de Cercs (Berguedà), ha estat guardonat com a "millor novetat en parcs d'Espanya 2018" als PAC Awards 2018. Els PAC Awards són els primers premis per a parcs d'oci que valoren tant les opinions i comentaris de milers de visitants verificats com l'opinió d'un jurat d'experts, viatgers i influencers especialitzats en parcs d'oci. 

L'organització del premi ha valorat "l'aposta revolucionària" i l'oferta de "terror autèntic" que es presenta en un format pioner a l'estat espanyol. El jurat també ha subratllat que Horrorland és una proposta "ben treballada" i que funciona com a "potenciador turístic" del seu entorn. La categoria de millor novetat en parcs d'oci 2018 té en compte la valoració dels clients abans i després de l'obertura del parc, i que sigui una proposta que presenti una idea innovadora i de qualitat, amb cura en la tematització. Un dels impulsors d'Horrorland Park, el berguedà Climent Vila d'Insomnia Corporation, ha valorat molt positivament aquest premi. "PACommunity és un web a nivell europeu, tenen representants per tota Europa, hem de dir que aquest reconeixement ens fa molt contents", ha explicat Climent Vila. 

Vila ha avançat que aviat membres de PACommunity es desplaçaran a Horrorland per entregar-los el premi en directe. "Està molt bé, ens donaran una placa amb el guardó i ens mencionen al seu web, és motiu per estar satisfets", ha valorat Climent Vila. 

Horrorland competia en la categoria de millor novetat en parcs d'Espanya amb propostes com Warner Beach, una ampliació del parc Warner de Madrid, i l'aquari Poema del Mar de las Palmas de Gran Canaria. "En cada categoria, a l'agost, es van nominar tres parcs i aquest dimarts hem sabut que aquest premi en concret ens el donaven a nosaltres", ha dit Vila. El berguedà ha valorat el fet que Horrorland s'hagi endut el guardó com a millor novetat per davant de propostes més potents "a nivell econòmic i d'experiència". "Estem molt contents que ens l'hagin donat, perquè vol dir que les coses s'estan fent bé", ha afegit Climent Vila.