Els Castellers de Berga tanquen una temporada excel·lent sense caigudes

Més d'un centenar de berguedans han fet estada a Palma de Mallorca per participar en la diada de la plaça de Cort

Redacció
30 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:31h
Imatge de grup dels Castellers de Berga en la visita a Palma.
Imatge de grup dels Castellers de Berga en la visita a Palma. | Castellers de Berga
Els Castellers de Berga han tancat una magnífica temporada sense caigudes amb una visita a Palma de Mallorca. El darrer cap de setmana d'octubre, més d'un centenar de berguedans han fet estada a la capital de les Illes Balears. Els Castellers de Berga van participar dissabte a la diada castellera de la plaça de Cort, a Palma. Hi van actuar al costat de les dues colles de ses Illes: els Castellers de Mallorca i els Al·lots de Llevant. 

Fins a últim moment, l'organització va estar pendent del cel per si calia traslladar la diada sota cobert. Finalment, es va mantenir la diada a l'exterior. Els Castellers de Berga van tenir temps de descarregar el 4 de 6 i el 3 de 6 amb agulla, però la diada va finalitzar abans d'hora per la pluja i no es va poder completar la tercera ronda. Els Castellers de Mallorca van fer una molt bona diada descarregant el 3 de 7, el 4 de 7 i el 7 de 6, mentre que els Al·lots de Llevant van descarregar el 3 i el 4 de 7.
 
La propera actuació serà el març de 2019
 
Amb aquesta última actuació del 2018 a Palma, els berguedans encadenen una llarga ratxa sense caigudes. Van caure per última vegada el 9 de juliol de 2017 amb el 2 de 7 carregat, a Bagà. La propera actuació serà el març del 2019, per tant, els de la camisa blava encadenaran una ratxa d'1 any i 8 mesos sense caure de cap castell. En tot aquest temps invictes, els de Berga han descarregat dues vegades el 4 de 8 i cinc vegades el 2 de 7, les seves construccions límit.
 
Festa final de temporada
 
Els assajos i actuacions dels Castellers de Berga ja han finalitzat. Però la colla celebrarà tots els èxits d'aquesta temporada amb una festa al Cine Catalunya, el dissabte 17 de novembre.

Arxivat a