325 alumnes de Berga inicien les trobades escolars amb un esmorzar i un espectacle de màgia

Es tracta d’una iniciativa que consisteix en reunir els nens i nenes de les escoles de primària de la ciutat

Redacció
26 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:24h
Trobada escolar d'aquest matí a la plaça del Forn de Berga.
Trobada escolar d'aquest matí a la plaça del Forn de Berga. | Ajuntament de Berga
Berga ha posat en marxa una nova edició de les trobades escolars. Es tracta d'una iniciativa que consisteix en reunir a l'alumnat de primària de les escoles de la ciutat per tal que els infants comparteixin un matí a través de propostes lúdico-educatives fora dels centres. Les trobades escolars es realitzen tres cops l'any i les activitats es programen en funció dels diferents cicles educatius. Per exemple, el primer trimestre es fa una activitat pels infants de cicle inicial, el segon trimestre pels nens i nenes de cicle mitjà i el tercer trimestre pels de cicle superior. 
 
Un espectacle de màgia per a infants 
 
Aquest divendres, 26 d'octubre, s'ha fet la primera trobada escolar del curs lectiu 2018-2019. Uns 325 alumnes de 1r i 2n de primària dels centres educatius públics i concertats de la ciutat s¡han reunit a la Plaça del Forn per esmorzar i gaudir d'un espectacle infantil dedicat a la màgia titulat "Vareta Màgica". Els petits espectadors han participat activament en l'espectacle ajudant al Màgic Raúl a fer diversos jocs de màgia amb cordes, mocadors, cartes i d'altres elements. Les trobades escolars estan organitzades per l'àrea d'Educació de l'Ajuntament de Berga. 
 

Alumnes de primària de la ciutat s'han reunit per compartir un esmorzar i gaudir d'un espectacle de màgia. Foto: Ajuntament de Berga

Arxivat a