L'Hospital Sant Bernabé de Berga rep el premi TOP 20 de Gestió Hospitalària Global

El centre hospitalari ha rebut també un dels guardons com a millor hospital general petit

Redacció
25 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 19:53h
Hospital Sant Bernabé de Berga.
Hospital Sant Bernabé de Berga. | Aida Morales
L'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga ha resultat guardonat dins dels premis Top 20 de l'estat espanyol per la seva gestió global. Es tracta d'un guardó que, segons informa Diario Medico, han rebut els 27 centres hospitalaris de l'Estat "amb millors resultats en totes les àrees i processos". L'hospital de Berga, la Fundació Privada Hospital de Campdevànol, l'Hospital de Molina i l'Hospital del Vendrell han rebut també el guardó com a millors hospitals generals petits. 

Els premis TOP 20 els atorga l'IASIST -empresa que forma part d'IQVIA-, que recull els resultats que avaluen els centres en base a una sèrie d'indicadors de qualitat, funcionament i eficiència econòmica i que reconeix la tasca dels hospitals participants amb millors resultats. Aquest any hi han participat de manera voluntària i gratuïta 140 hospitals de 15 comunitats d'autònomes de l'Estat espanyol. 

El guardó coincideix amb la polèmica sobre el fet que el centre hospitalari de Berga porti 4 mesos sense TAC, i s'estigui plantejant llogar-ne un, mentre que no tira endavant el concurs públic per a l'adquisió d'un aparell. Dos patrons del patronat de l'Hospital Sant Bernabé de Berga, representants de la ciutadania, el doctor Josep Vidal i la procuradora Núria Arnau, han denunciat deficiències en la gestió del centre hospitalari. 
Arxivat a