Una avaria en un transformador elèctric causa afectacions a Puig-reig

El subministrament de llum s'ha restablert prop de les 2 de la tarda però Endesa ha advertit que els treballs de reparació que es faran durant la nit i matinada poden causar algun tall intermitent

24 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 19:17h

Passeig de la Via, Puig-reig. Foto: Google Maps


Una greu avaria en un transformador de la zona del passeig de la Via i l'Avinguda 1 d'Octubre (antic passeig de la Riera de la Sala) de Puig-reig ha afectat aquest matí a veïns de diversos sectors del municipi. Concretament, hi ha hagut afectació en un sector del barri de la Granota, una part de la colònia de Cal Pons, una part del barri de les Abelles i la pràctica totalitat del passeig de la Via, al centre de Puig-reig. La incidència ha causat falta de subministrament en alguns d'aquests punts, així com talls intermitents i restriccions, si bé no ha transcendit el nombre total d'afectats. "A hores d'ara el subministrament ja s'ha restablert del tot, però l'avaria continua i la companyia ha informat que ara s'haurà de fer una actuació definitiva per reparar-la", ha explicat a NacióBerguedà l'alcalde Josep Maria Altarriba. 

L'arranjament de la infraestructura malmesa es farà durant les hores de nit i matinada, per tal que el nombre d'afectats sigui el mínim possible, segons la informació proporcionada, de moment, per la companyia elèctrica Endesa. El consistori ha difós a les xarxes un comunicat on ha indicat que, després de les incidències del matí, el subministrament s'ha restablert prop de les 2 de la tarda. També ha advertit que durant els treballs de reparació del transformador, que es faran de nit i matinada, és possible que hi hagi algun altre tall intermitent del subministrament. "Estem exigint i treballant per tal que l'empresa Endesa posi totes les mesures possibles per tal que cap abonat es quedi sense subministrament durant les hores que durin aquests treballs", ha assenyalat el consistori. Tot i la magnitud, en principi l'avaria no és causada per cap factor extern al transformador.
 
Arxivat a