Horrorland posa a la venda les 4.500 entrades de l'edició especial de Nadal

El parc del terror obrirà els dies 28, 29 i 30 de desembre amb una nova atracció dedicada a l'època nadalenca i la cara més terrorifica dels personatges que són propis d'aquelles dates

24 d'octubre del 2018
Actualitzat el 25 d'octubre a les 0:00h
Inauguració d'Horrorland.
Inauguració d'Horrorland. | Pilar Màrquez Ambròs
Gaudir d'un Nadal de por entre els monstres d'Horrorland i descobrir les noves i terrorífiques propostes del primer parc del terror del sud d'Europa. L'Scream Park de Cercs ha posat a la venda aquest dimecres al matí les entrades per a l'edició de Nadal, que se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de desembre. Segons ha confirmat el cap de comunicació del parc, Dídac Atzet, a NacióBerguedà, en aquesta ocasió han sortit a la venda fins a 4.500 entrades. 

El parc ubicat als peus de la central tèrmica de Cercs oferirà un Nadal terrorífic als amants del terror. Els visitants podran portar la carta de desitjos a un Pare Noel sanguinari, fer-se fotografies amb elfs malignes o enfrontar-se als follets més perillosos. L'Scream Park s'omplirà així de decoració nadalenca i de personatges mítics d'aquesta època de l'any que hi oferiran la seva cara més espantosa. Dels cinc passatges de terror, quatre continuaran tal i com estan, però s'incorporarà una proposta nova pensada per a Nadal. També hi haurà canvis i adaptacions a l'Extreme House i l'scape room. D'altra banda, a les zones de restauració, begudes i jocs, regnarà la por i un ambient que els responsables del parc han definit com "creepy-nadalenc".

Les entrades s'han posat a la venda al mateix preu que fins ara, l'entrada general costa 45 euros, l'entrada de passi ràpid val 65 euros i el passi VIP es ven per 135 euros. Horrorland, que continua obrint a tota màquina els caps de setmana i festius, va exhaurir les 22.500 entrades disponibles per a la temporada d'octubre i novembre després d'una exitosa estrena a principis de mes.