El Fòrum 10 Comunicació de Puig-reig debat si els mitjans adoctrinen

El cicle de ponències analitzarà el paper actual dels mitjans de comunicació amb professionals del sector i persones del món polític; la primera ponència serà la d'Empar Moliner acompanyada de la delegada del Govern Alba Camps

Redacció
24 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:12h
Empar Moliner parlarà sobre la qüestió de l'adoctrinament a Puig-reig, el divendres 9 de novembre.
Empar Moliner parlarà sobre la qüestió de l'adoctrinament a Puig-reig, el divendres 9 de novembre. | Adrià Costa
El Fòrum 10 Comunicació de Puig-reig ha rebut al llarg dels anys el reconeixement i el suport de diverses entitats i institucions catalanes i ha acollit diversos professionals del món de la comunicació. Durant tots aquests anys donant veu als professionals del sector, el món del periodisme ha patit els majors canvis de la seva història, i Josep Genescà, director de les jornades i de Ràdio Puig-reig, les ha anat vivint i explicant de la mà dels seus protagonistes, ja siguin de l'àmbit públic com privat. Amb tot plegat, el lema escollit per a les jornades per aquest 2018 és "La informació adoctrina?". El cicle de ponències analitzarà el paper actual dels mitjans de comunicació amb professionals del sector i polítics.  

Les diferents ponències es realitzaran al llarg del mes de novembre a la sala d'actes Doctor Llaverias de Puig-reig. Divendres 9 de novembre, a les 9 del vespre, Empar Moliné parlarà sobre la qüestió de l'adoctrinament, acompanyada de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central i regidora de de Benestar Social, Ciutadania, Recursos Humans i Participació Ciutadana del municipi, Alba Camps. 

Dissabte 17 de novembre a les 7 de la tarda, es comptarà amb Agnès Marqués, periodista, escriptora i directora del programa "No ho sé" de Rac1 i amb Mònica Gallardo, periodista i directora de Comunicació de la Diputació de Barcelona. Les seves reflexions versaran sobre el tema: "Les notícies, credibilitat o dubtes". Per cloure el Fòrum 10, dissabte 24 de novembre, a les 19 hores, es parlarà sobre política i esports amb Jordi Pons, periodista i cap de Política de TV3 i Gemma Soler, periodista de Gol TV. Tancarà l'acte Antoni Morlons, secretari general de Comunicació del Govern de la Generalitat. 

Al llarg dels seus 28 anys d'història, els ponents que s'hi han pogut trobar han estat molts i variats, des de Josep Cuní, Martí Anglada o Heribert Barrera, passant per Miki Moto, Isabel Clara Simó, Arcadi Alibés, Pilar Rahola, Sílvia Coppulo i Manel Fuentes, o amb Antoni Bassas, Jordi Basté, Mònica Terribas, Jordi Pujol, Josep Martí o Justo Molinero, entre molts altres. Segons celebra l'organització del Fòrum, a més, aquest sempre ha comptat amb la col·laboració de diverses institucions catalanes, així com mitjans de comunicació, tant locals, com d'àmbit nacional.