El Catllaràs acollirà una cursa solidària per lluitar contra el càncer infantil

La Transperfect Mountain Challenge se celebrarà el proper 27 d'octubre amb l'objectiu de recaptar 5.000 euros

Redacció
24 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:06h
Una prova al Catllaràs.
Una prova al Catllaràs. | Rastres Fotografia
La Transperfect Mountain Challenge se celebrarà el proper 27 d'octubre a la serra del Catllaràs, a Sant Julià de Cerdanyola. La cursa té com a objectiu recaptar 5.000 euros i aconseguir una participació d'almenys 250 persones. 

L’esdeveniment consistirà en una cursa d’orientació pel Catllaràs amb tres nivells diferents i una marató camps a través. La proposta s'organitza en col·laboració amb l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) que destinarà els diners que es recaptin a una de les seves iniciatives, la casa Xuklis, d'acollida d'infants afectats per la malaltia. La cursa Xuklis (3 hores de durada) estarà apta per a tota la família, amb els punts de control més propers a la línia de sortida. La cursa Turtle (6 hores de durada) també és fàcil, però la cursa Fox (6 hores de durada) està pensada per a corredors; no s’ha de córrer durant tota la durada de la prova, però els participants es veuran obligats a cobrir una distància major amb més resistència física. 

Una selecció d'atletes reconeguts participarà a la cursa o hi donarà el seu suport. Entre ells destaquen Michele Graglia, corredor d'ultramaratons, Biel Ràfols, campió d'orientació i càmera de l'equip Salomon, Marc Lauenstein, campió de trail i orientació, Harriet Kjaer, corredora de ultramaratons de muntanya, Tòfol Castanyer, campió de trail i membre de l'equip Salomon, Koen Willems, fisioterapeuta i entrenador esportiu d'elit i Juan Castillo, corredor de trail.

Les persones que desitgin participar-hi, s’hi hauran d’inscriure amb un equip d’entre tres i cinc integrants i recaptar o donar almenys 200 euros per adult. La inscripció s'ha de fer emplenant el formulari del seu web.