Unes 75 persones conversen amb Isabel Clara-Simó sobre salut mental, a Bagà

La trobada ha reunit professionals i participants dels clubs de lectura de les biblioteques del Berguedà i ha tractat sobre el llibre "T'estimo, Marta" de la mateixa autora

Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 21:27h

Participants a l'activitat amb Isabel-Clara Simó. Foto: Consell Comarcal del Berguedà


A Bagà han acollit aquesta tarda una xerrada sobre salut mental a partir del llibre "T'estimo, Marta" i amb la presència de la seva autora, Isabel Clara Simó. La trobada ha estat al Palau de Pinós, on s'ha realitzat també una visita. Entre els 75 assistents a la xerrada s'hi han reunit professionals, entitats i lectors dels clubs de lectura de les biblioteques del Berguedà. 

La comarca del Berguedà organitza aquest mes d'octubre diferents actes al voltant de la Salut Mental. L'objectiu és sensibilitzar en temes de salut mental, treballar i reduir l'estigma i la discriminació. En aquest sentit, el mes de març d'enguany, es va presentar el Pla Stop Estigma en Salut Mental Berguedà.
 
Durant les properes setmanes i mesos, a les biblioteques del Berguedà, hi haurà més presentacions de llibres, activitats del club de lectura, projecció de documentals, exposicions i altres activitats. Les entitats organitzadores dels actes són: ASFAM, AFATRAC, ActivaMent, Grup Horitzó del Berguedà, Germanes Hospitalàries, Althaia, Agència de Desenvolupament del Berguedà, sota la coordinació del Consell Comarcal del Berguedà. En aquest cas, la iniciativa que s'ha fet al Palau de Pinós ha tingut el suport de l'Ajuntament de Bagà, Bagà Turisme, l'Institut de Lletres Catalanes i la Diputació de Barcelona.