23
d'octubre
del
2018
Actualitzat
a les
18:27h
El Mercat del Bolet de Cal Rosal ha viscut el passat diumenge una renovada i concorreguda Festa del Bolet, amb diversitat de propostes gastronòmiques i d'oci. La proposta estava organitzada per l'Ajuntament d'Olvan amb el suport de l'empresa Firalia, i els organitzadors en valoren molt positivament l'acollida.
Entre les propostes que van omplir el nucli de persones de totes les edats i condicions, s'hi va comptar un esmorzar boletaire amb botifarra i cansalada, la fira d'artesania, l'exposició de bolets a càrrec de l'expert Andrés Valverde, i un espai per a infants amb inflables.
A les 12 del migdia, va realitzar-se una de les propostes protagonistes de la jornada: un taller de cuina, en el qual l'Associació Gastronòmica i Cultural Tita Vivi va ser l'encarregada d'elaborar en directe un paté vegetal de bolets amb formatge i un rissotto de bolets. Els participants, una quarantena de persones que van asseure's entre el públic, van poder degustar tots els plats.
Entre les propostes que van omplir el nucli de persones de totes les edats i condicions, s'hi va comptar un esmorzar boletaire amb botifarra i cansalada, la fira d'artesania, l'exposició de bolets a càrrec de l'expert Andrés Valverde, i un espai per a infants amb inflables.
A les 12 del migdia, va realitzar-se una de les propostes protagonistes de la jornada: un taller de cuina, en el qual l'Associació Gastronòmica i Cultural Tita Vivi va ser l'encarregada d'elaborar en directe un paté vegetal de bolets amb formatge i un rissotto de bolets. Els participants, una quarantena de persones que van asseure's entre el públic, van poder degustar tots els plats.
L'Associació Gastronòmica Cultura Tita Vivi va oferir un tast. Foto: Cedida
Públic al taller que va fer-se diumenge al migdia, a la Festa del Bolet de Cal Rosal. Foto: Cedida
Exposició de bolets a Cal Rosal. Foto: Cedida
Parades de diferents tipus van acompanyar els bolets, les propostes gastronòmiques i les diferents activitats. Foto: Cedida