David Tarrés repeteix victòria al «Basque Expedition Race» amb un equip molt competitiu

L'equip EuskalRaid, un dels punters del panorama peninsular, ha aplegat Imanol Garaizabal, Uxue Fraile, Gaizka Agirre, a més de l'esportista berguedà

Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:18h
Podi de la Basque Expedition Race.
Podi de la Basque Expedition Race. | Cedida
Poques setmanes després de disputar l'Adventure Race de Croàcia el corredor del Club Orientació Berguedà David Tarrés ha tingut l'oportunitat de córrer el Basque Expedition Race, aquesta vegada amb l'equip EuskalRaid Aralar Kirolak, que s'ha alçat guanyador de la prova. 

L'equip basc, un dels punters del panorama peninsular en la seva modalitat, ha aplegat un equip molt competitiu amb Imanol Garaizabal, Uxue Fraile, Gaizka Agirre i David Tarrés. En aquesta segona edició del Basque Expedition Race, els equips havien de fer front a un recorregut exigent i tècnic de prop de 300 quilòmetres i 12.300 metres de desnivell positiu, combinant cursa a peu, BTT, via ferrada, caiac, SUP, espeleologia i barranc. Tot plegat, amb un temps límit de 72 hores. 
 

David Tarrés durant la prova. Foto: Cedida

Ja des de bon inici l'equip basc va ocupar les primeres posicions amb una interessant lluita amb l'equip danès Yeti i el francès Issy Aventure. Finalment, jugant-s'ho tot ,en un últim trekking molt exigent física i tècnicament, l'equip basc va aconseguir endur-se la victòria a la prova basca, puntuable per la Lliga Europea.
 
David Tarrés amb els seus respectius equips, ha aconseguit la victòria en les dues edicions del Basque Expedition Race.