VÍDEO Els Castellers de Berga descarreguen la cinquena torre de 7 de la temporada

L'actuació a la diada de la plaça de Sant Joan de dissabte, viscuda a casa i emmarcada en la Festa del Forn, va ser una de les millors del 2018

Redacció
22 d'octubre del 2018
Actuació a la plaça de Sant Joan de Berga.
Actuació a la plaça de Sant Joan de Berga. | Castellers de Berga/Vídeo
Els Castellers de Berga han emprès l'últim tram de temporada amb bon regust de boca. L'actuació a la diada castellera de dissabte, que va viure's a casa, va ser una de les millors del 2018. La plaça de Sant Joan va acollir una jornada castellera excel·lent per a les tres colles participants. Els Castellers de Berga van descarregar el cinquè 5 de 7 i la cinquena torre de 7 de l'any 2018. Van completar l'actuació amb el 4 de 7 en tercera ronda. 

També van brillar els Tirallongues de Manresa descarregant el 4 de 8, el 2 de 7 i el 5 de 7. I els Castellers d'Esparreguera van completar una gran tarda de castells descarregant el seu primer 2 de 7, després de 23 anys d'història. Els d'Esparreguera van completar l'actuació amb el 5 de 7 i el 3 de 7.
 
La diada castellera estava emmarcada en la Festa del Forn, la unió de forces entre el Berga Scooter Club, el Kóm i la colla castellera de la ciutat. Durant tot el dia es va coure una vedella sencera i, entre la vedella i els entrepans que van preparar els Castellers de Berga, van sopar més de 400 persones. Després del sopar, va haver-hi concert a la Plaça del Forn amb Skàndol Públic, Doctor Calypso i PD Salasxic i Toni Malé.
 
Per als de la camisa blava, la festa final de temporada serà a Mallorca. Dissabte 27 d'octubre actuen a la plaça de la Cort, de Palma, amb els Castellers de Mallorca i els Al·lots de Llevant. El mes de novembre ja no assajaran i celebraran la festa final de temporada al Cine Catalunya, el seu local, el dissabte 17 de novembre.

Arxivat a