Cal Rosal es prepara per a una Festa del Bolet renovada amb més activitats gastronòmiques i d'oci

A les 12 del migdia hi haurà un taller de cuina; i l'Associació Gastronòmica i Cultural Tita Vivi serà l'encarregada d'elaborar en directe un paté vegetal de bolets amb formatge

Redacció
19 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:09h
Un home comprant bolets a Cal Rosal.
Un home comprant bolets a Cal Rosal. | Aida Morales
El diumenge 21 d'octubre durant tot el matí, la zona de Cal Rosal on s'acostuma a assentar el tradicional mercat del bolet, acollirà una renovada Festa del Bolet, una activitat amb vàries propostes gastronòmiques i d’oci al voltant del món dels bolets.

Un esmorzar boletaire amb botifarra i cansalada obrirà la cita d'enguany, organitzada per l'Ajuntament d'Olvan i que compta amb la col·laboració de l'empresa Firàlia. L'esmorzar no tindrà pèrdua, es farà a les 9 del matí a Cal Rosal, l'emblemàtic espai a peu de carretera on se sol celebrar el mercat del bolet durant alguns mesos de l'any. De fet, l'esmorzar arribarà de la mà de les parades presents al mercat de bolet i tindrà un cost de 3 euros per persona.
 
De bon matí també s'obrirà la fira d’artesania, que s'allargarà fins a les tres, i l'exposició de bolets, que anirà a càrrec de l'expert Andrés Valverde. També els infants tindran un espai per al seu gaudi, més enllà de la descoberta dels bolets, amb un inflable que s'ubicarà al costat de la fira. Durant el matí es portaran a terme diverses activitats gastronòmiques al voltant del món dels bolets. Així, a les 12 del migdia hi haurà un taller de cuina amb el nom de "La cuina del bolet". L’Associació Gastronòmica i Cultural Tita Vivi serà l'encarregada d'elaborar en directe un paté vegetal de bolets amb formatge, i tot seguit, un rissotto de bolets. En acabar el taller, els participants podran degustar tots dos plats.

Programa de la Festa del Bolet de Cal Rosal.
Arxivat a