Berga il·lumina l'edifici consistorial de rosa contra el càncer de mama

Es tracta d'una iniciativa de Ginkgo, amb el suport del consistori i que ha tingut l'assessorament de Dani Magyk | També s'aplicaran filtres d'aquest color als llums exteriors de la Cova de Queralt

17 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:19h
Les membres de Ginkgo amb regidors de l'ajuntament i la il·luminació rosa ahir al vespre.
Les membres de Ginkgo amb regidors de l'ajuntament i la il·luminació rosa ahir al vespre. | Pilar Màrquez Ambròs
L'Ajuntament de Berga s'ha il·luminat de rosa coincidint amb la Setmana de Conscienciació sobre el Càncer de Mama i el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que és el 19 d'octubre. També es tenyiran amb un filtre d'aquest color els llums exteriors de la Cova de Queralt. Es tracta d'una iniciativa de Ginkgo, amb el suport del consistori i que ha tingut l'assessorament de Dani Magyk. 

Ginkgo - APAC del Berguedà és una associació de persones afectades de càncer que treballa per aconseguir la millora de l'atenció que reben els pacients i el seu entorn a l'hora d'afrontar les malalties oncològiques a través d'una actitud dinàmica i positiva. Aquest afany de plantar cara al càncer amb un somriure ha fet que l'entitat promogui l'organització d'esdeveniments lúdics i participatius, com la cursa de la Dona que organitzen el pròxim 21 d'octubre. 

La presidenta de Ginkgo, Aurora Fernández, ha agraït el suport rebut a l'ajuntament. Les membres de Ginkgo van ser ahir a l'edifici consistorial i van fer-se una fotografia amb alguns dels regidors i la il·luminació de color rosa. 

Una xerrada, el 24 d'octubre

El 24 d'octubre organitzen una xerrada a l'Hotel d'Entitats, a les 6 de la tarda. Tractarà sobre el programa "Gran Supervivent" de suport a les persones que han patit càncer un cop que els donen l'alta, i hi intervindran la doctora Elena Cillan, oncòloga, i Dolors Circuns, infermera.
 

Aspecte de la façana de l'Ajuntament de Berga, ahir. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

Arxivat a