SORTEIG d'una inscripció per al Trail Els Tossals de l'Espunyola

La prova es disputarà el proper 4 de novembre al Prepirineu del Berguedà

Redacció
17 d'octubre del 2018

Trail Els Tossals 2016, a l'Espunyola. Foto: Josep Maria Montaner
 

El proper diumenge 4 de novembre es disputa a l'Espunyola el Trail els Tossals. La cursa permet als participants gaudir dels paisatges i l’entorn del Prepirineu berguedà, prioritzant sempre els senders i camp a través.

Enguany la prova torna als inicis i només ofereix la clàssica pujada al Santuari dels Tossals -14Km i un desnivell positiu de 700 metres- pujant pel Serrat de Sant Salvador, amb unes vistes immillorables i baixant per Capolat cap al Serrat de Malla. A més, final de festa amb un bon esmorzar amb botifarra, cansalada, seques i una cerveseta per recuperar les forces.

NacióMuntanya sorteja una inscripció per aquesta cursa del Berguedà. Per optar-hi, només cal omplir el següent formulari:



Bases del sorteig
 
- Cada participant optarà només una vegada a la inscripció sortejada.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 22 d'octubre a les 23.59.
 
- Un cop fet el sorteig, NacióMuntanya contactarà per telèfon amb la persona guanyadora. Si a la segona trucada no es respon, es perdrà el dret a gaudir de la inscripció i es contactarà amb d'altres participants.
 
- Les persones guanyadores hauran de facilitar el seu DNI i se'ls comunicarà com han de formalitzar la inscripció.
 
- Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb la redacció mitjançant l'adreça de correu [email protected].
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector es pot inscriure, també, als butlletins de NacióDigital. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.