Roser Valverde serà la nova regidora de la CUP a Berga

No prendrà possessió de l'escó dijous perquè el consistori encara està pendent que arribin les seves credencials

16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 21:47h
Montse Venturós (a la dreta) amb Roser Valverde.
Montse Venturós (a la dreta) amb Roser Valverde. | Pilar Màrquez Ambròs
Roser Valverde serà la persona que ocuparà finalment l'escó que deixa vacant Montse Venturós al plenari de Berga, segons ha confirmat la mateixa Valverde a NacióBerguedà. La nova regidora encara no prendrà possessió al ple d'aquest dijous. En aquest sentit, el regidor de Governació, Francesc Ribera Titot, ha detallat que Valverde encara no pot assumir l'escó perquè "no ha arribat la seva credencial". Ho farà, no obstant, tan aviat com sigui possible. Possiblement al ple ordinari del mes de novembre. 

L'Ajuntament de Berga ha convocat per dijous a les 8 del vespre el ple d'investidura per escollir nou alcalde, si bé la CUP, el PDECat i la CUP no presentaran cap candidat.

A l'ordre del dia hi constava la presa de coneixement de la renuncia de la cap de files del grup d'ERC Ermínia Altarriba, la presa de possessió com a regidor del consistori d'Hug Tuyet Plans de la CUP, número 9 de la CUP, i l'elecció "d'alcalde o alcaldessa de l'Ajuntament de Berga" amb la previsió que no hi hagi cap candidat. Però ha estat un error perquè, segons assenyala el regidor Ribera, el partit de l'esquerra independentista ja tenia decidit que la nova regidora fos Roser Valverde, número 10 als comicis de 2015, motiu pel qual Tuyet ha presentat la seva renúncia. 

Roser Valverde és historiadora de formació i portaveu de la Plataforma pels Democràtics i Polítics de Berga. Treballa com a auxiliar administrativa a l'Ajuntament de Bagà.

 
Arxivat a