Nova edició dels «Dos Dies del Berguedà» amb tres curses d'orientació

Tindrà lloc el cap de setmana, 3 i 4 de novembre, i inclourà el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes Esprint, el Campionat de Catalunya Nocturn i la cursa de Copa Catalana de mitja distància

Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:30h
El Club Orientació Berguedà organitza l'esdeveniment.
El Club Orientació Berguedà organitza l'esdeveniment. | COB
El Club Orientació Berguedà (COB) organitzara enguany, el proper 3 i 4 de novembre, la novena edició dels "Dos Dies del Berguedà". Un cap de setmana trepidant d’orientació als entorns de Sant Corneli de Cercs i el Jou. Amb un format especial que comptarà amb el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes esprint, el Campionat de Catalunya Nocturn i una cursa de mitja distància puntuable per la lliga de Copa Catalana.

Aquesta edició presenta un mapa totalment nou, amb el qual es podran descobrir els racons i els entorns boscosos de Sant Corneli. Una antiga colònia industrial minera de principis del segle XX cabdal per entendre la història de la comarca. El dissabte 3 de novembre, es disputarà el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes en format esprint. Paral·lelament, també hi haurà una cursa popular per a tots aquells corredors que no vulguin córrer els relleus. A la tarda, es donarà el tret de sortida al Campionat de Catalunya Nocturn. Primer les categories infantils i, més entrada la foscor, la resta. Perquè siguin més emocionants, ambdues sortides de la tarda seran en grup. 
 
L'endemà al matí, diumenge 4 de novembre, es realitzarà la cursa de Mitja Distància pels boscos de Sant Corneli (el Jou). A totes les proves que s'organitzaran el cap de setmana hi haurà categories populars, aptes per a totes les edats i nivells.
 
Les inscripcions es podran realitzar fins al divendres 26 d’octubre a les 12 de la nit a través del web de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC). Més enllà d'aquesta data, només es faran inscripcions el dia de la cursa.