Els Castellers de Berga fan un pilar a Lledoners abans de la diada castellera a Sabadell

Al Vallès Occidental van descarregar tres castells bàsics de 6 pisos: un 4 de 6, un 3 de 6 amb agulla i un 3 de 6

Redacció
15 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 22:48h

Castellers de Berga a Lledoners. Foto: Castellers de Berga


Dissabte 13 d'octubre va ser un dia intens per als Castellers de Berga. Al migdia la colla de la capital berguedana va estar de celebració: va fer un vermut i un dinar al seu local al Cine Catalunya per posar de relleu la bona actuació al Concurs de Castells de Tarragona. 

Més tard, van passar pel centre penitenciari per Lledoners, on van alçar un pilar en homenatge als presos polítics. Finalment, els Castellers de Berga van arribar al Vallès Occidental, on actuaven en la Vigília de la Diada dels Castellers de Sabadell. A la plaça Doctor Robert,v an descarregar tres castells bàsics de 6 pisos: un 4 de 6, un 3 de 6 amb agulla i un 3 de 6. També van actuar en la diada els Tirallongues de Manresa. 



Ara els Castellers de Berga encaren la recta final de la temporada. Queden només dues actuacions. La del dissabte 20 d'octubre, quan actuen a Berga amb els Tirallongues de Manresa i els Castellers d'Esparreguera, i el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre, quan una expedició formada per més de 100 castellers de Berga es traslladarà a Mallorca, on actuaran a la Plaça de la Cort, amb la colla de Mallorca i els Al·lots de Llevant. Amb aquesta diada castellera a les Illes Balears, poden punt final a un altre any de castells.

Festa conjunta amb Berga Scooter's Club i el Kóm

Els Castellers de Berga, en la seva última actuació de la temporada a casa, celebraran una festa conjunta amb Berga Scooter's Club i el Kóm. Hi haurà jocs, i diada castellera a la Plaça de Sant Joan. També sopar popular i concert gratuít a la Plaça del Forn. 
Arxivat a