La moto de Marc Coma escriu una carta d'amor al pilot d'Avià

El vehicle repassa en un vídeo sentiments i emocions, i acaba declarant que sense ell, ella "no és res"

per Redacció , 21 de gener de 2015 a les 18:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Entre la moto de Marc Coma i el mateix pilot hi ha d'haver, necessàriament, una relació que traspassa fronteres. Pel pilot d'Avià, la seva moto és una companya, una eina de treball, el requisit fonamental per guanyar. Però, què representa el berguedà per a la moto? 


En aquest vídeo, la motocicleta li fa una carta. En certa manera, una declaració d'amor. "Tu i jo vivim de la sorra", comença explicant. A partir d'aquí, li expressa algunes de les seves emocions més profundes. "Tinc la forma de les teves mans tatuada al meu puny" i "les teves metes no serien res sense mi". La moto continua afirmant que "batalla amb totes les forces" sense que ningú es fixi en el seu esforç, i va acabant: "Pero tu i jo vivim de la sorra; i sense sorra no escrivim; no vivim; no sentim". En definitiva, "sense tu, jo no sóc res", li acaba dient, abans de firmar "amb estima, de la teva moto". 

 

Participació