Vallcebre celebra diumenge el dotzè Mercat d'Artesans

El regidor de Promoció Econòmica ha explicat que una de les novetats d'enguany són les activitats infantils que s'hi oferiran, donat que aquesta és una cita d'un marcat caràcter familiar

13 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:36h
Mercat d'Artesans de Vallcebre, en una imatge cedida.
Mercat d'Artesans de Vallcebre, en una imatge cedida. | Ajuntament de Vallcebre
Vallcebre celebra aquest diumenge el 12è Mercat d'Artesans del municipi. La mostra començarà a les 9 del matí i fins a les 4 de la tarda aplegarà tot tipus de parades d'elaboradors d'artesania i productors gastronòmics de proximitat i també vinguts d'altres punts del territori. El regidor de Promoció Econòmica de Vallcebre, Jordi Lapuente, ha explicat que enguany el poble espera entre una trentena i una quarantena de parades que ompliran de diversió i activitats el Parc dels Roures.

Parades d'embotits, formatge, artesania de la fusta, del metall, del vidre, bolets, entre altres, seran protagonistes al nucli. Però també es faran diversos tallers. I com a novetat, hi haurà activitats infantils i una tirolina que posaran l'accent en el caràcter familiar de la mostra, segons ha assegurat Lapuente. "Convidem a tothom a visitar-nos, és una cita important per a Vallcebre que preparem amb moltes ganes i que està pensada per a grans i petits", ha assenyalat el regidor. 

Any rere any, el Mercat d'Artesans de Vallcebre creix i augmenta en la qualitat i quantitat les parades que visiten el poble. "Vam començar amb molta il·lusió ja fa uns anys, i la gent que ens visita surt molt contenta i es dona també a conèixer el producte local", ha indicat Lapuente. El Mercat d'Artesans de Vallcebre enceta la temporada de tardor-hivern a la població, i a més és el primer d'una sèrie de mercats d'artesania que es fan aquests mesos de més fred a la part alta de la comarca, molts dels quals ja de cara a Tots Sants.  


 
Arxivat a