Cercs celebra la seva Festa Major amb activitats per a tots els públics

Les activitats començaran dissabte 13 d'octubre al matí amb inflables i llits elàstics per a la canalla

Redacció
12 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:25h
Cercs
Cercs | AjCercs
Cercs viu segurament la festa major més tardana de la comarca, ja confonent-se amb les diverses festes del bolet que es fan arreu del Berguedà. Així es tanca un cicle festiu que ha omplert d'activitats el territori durant tot l'estiu. Al llarg del cap de setmana, el poble s'omplirà d'activitats per a petits i grans, amb concursos i balls, que s'acompanyaran d'un sopar popular i concerts. 

Dissabte 13, els infants podran gaudir d'inflables i llits elàstics. A la tarda, a dos quarts de 4, es farà un concurs de botifarra, amb premis als quatre primers classificats, al Bar Comellas; i de 4 a 7, hi haurà una exposició de patchwork, a la Sala Polivalent. A les 5, a la plaça de la Diputació, es podrà ballar zumba amb Òscar Guijarro.

El ball de festa major i l'actuació de la Laura Luceño s'acompanyarà del sopar popular de la nit, que es farà al local social de Cercs, i que tindrà un preu de 9 euros. De cara a diumenge 14, el dia començarà amb una missa solemne i ballets a la plaça de la Diputació. A continuació hi haurà sardanes amb la Cobla Pirineu i, a la tarda, el també tradicional concurs de truc al Bar Comellas, on es repartiran els mateixos premis que el dia anterior. Una vegada finalitzat, la Festa Major acabarà amb l'actuació del grup "Sense Vergonya" al local social. La celebració l'organitza la comissió de festes amb el suport de l'Ajuntament de Cercs. 
 

Consulta tots els actes de la Festa Major

Arxivat a