Un taller de pancartes, música i una botifarrada, les activitats de suport a Venturós que es faran a Berga el 12-O

La Plataforma pels Drets Democràtics i Polítics de Berga continua aquest divendres amb el seu propòsit de mantenir una mobilització permanent a la ciutat

Redacció
11 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:38h

Acte d'inici de la campanya de suport popular a l'alcaldessa Montse Venturós. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


La Plataforma pels Drets Democràtics i Polítics de Berga continuarà aquest divendres 12 d'octubre amb el seu propòsit de mantenir una mobilització permanent a la ciutat de suport a Montse Venturós, inhabilitada durant sis mesos per no haver despenjat l'estelada del balcó de l'ajuntament en dos períodes electorals de l'any 2015. Les entitats que en formen part han organitzat un taller de pancartes contra la inhabilitació de l'alcaldessa, a les 6 de la tarda; música amb PD Urrixic, i una botifarrada popular, a partir de dos quarts de 9 del vespre. Tot plegat, se celebrarà a la plaça de Sant Pere. 

Sota el lema "Democràcia vs Tribunals", la plataforma de suport a l'alcaldessa agrupa a una cinquantena d'entitats de Berga i de diversos punts del territori que s'han compromès a "continuar tractant a Montse Venturós com a alcaldessa fins que s'esgoti la legislatura" i "promoure una resposta popular i visible als carrers". La intenció de les entitats és que es proposin i organitzin activitats periòdicament per mantenir la mobilització als carrers de Berga. En aquesta ocasió, l'activitat és proposta de Casal Panxo. 
Arxivat a