L'ADBerguedà amplia l'abast d'accions per fomentar l'economia cooperativa

L'Agència participarà a la segona edició d'Aracoop

Redacció
21 de gener del 2015
Actualitzat a les 11:02h

Presentació del programa Aracoop 2015 Foto: ADBerguedà


L'Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà) continuarà treballant per fomentar la creació i el creixement d'empreses d'economia social i cooperativa amb la seva participació al programa Aracoop, que impulsa la Generalitat de Catalunya. 

En aquesta segona edició, s'amplia l'abast de les accions portades a terme, i es fomenta la formació directiva, els tallers per aprendre el model d'empresa cooperativa a l'escola i tallers de creativitats per innovar i produir. D'altra banda, també es potencien les accions d'acompanyament a al viabilitat de nous projectes emprenedors. En clau berguedana, i segons han informat, l'Agència treballarà per ampliar i actualitzar el posicionament i la presència de les empreses d'economia social, afavorir-ne la creació i enfortir-ne la viabilitat i la sostenibilitat. 

L'Aracoop és un programa de cooperació públic-privat, que s'integra dins del programa Catalunya Emprèn, i que compta amb la participació de la Confederació i de les federacions de cooperatives, així com de més de 80 entitats i institucions compromeses amb l'economia social. El programa es va presentar aquest dilluns a Barcelona.