La Festa Major del Roser de la Pobla manté l'aposta per la música

La Gran Orquestra Venus i la Selvatana oferiran concerts i ball | La celebració començarà aquest divendres amb un repic de campanes

Redacció
05 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:06h
La Gran Orquestra Venus actuarà a la Pobla.
La Gran Orquestra Venus actuarà a la Pobla. | Arxiu
Un repic de campanes i una tronada donaran inici aquest divendres, a les 10 del vespre, a la Festa Major de la Pobla de Lillet, que commemora la Mare de Déu del Roser. La Pobla celebra una de les festes grans més tardanes de la comarca, un cop encetat el mes d'octubre. A dos quarts de 12 del matí hi haurà Nit Jove al pavelló amb el grup de versions Hey Pachucos, Disco Led Party i Adrià Ortega i MonDj. El preu de l'entrada a taquilla és de 10 euros, però també es pot comprar anticipada per 8 euros. 

Un cop endinsats en dissabte, la jornada començarà a les 12 del migdia a la Llar del Pensionista, amb la conferència "Els Güell, nissaga de la Renaixença" i la projecció del film "Güell i Gaudí a la Pobla de Lillet". A les 3 de la tarda es farà un concurs de botifarra, i a dos quarts de 5, hi haurà la vint-i-quatrena escalada ciclista al Santuari de Falgars, que organitza Amics del Ciclisme Lillet. L'esport continuarà a les 5 de la tarda al Centre Cívic, amb un partit de lliga de tenis taula entre el CTT La Pobla de Lillet i el CTT Olesa de Montserrat. 

Durant la tarda de dissabte, a més, també es farà l'acte de proclamació de la Pubilla i l'Hereu de la Pobla de Lillet. El concert de la Gran Orquestra Venus tancarà el dia amb ball de Festa Major, a partir de les 11 de la nit. A continuació, fi de vetllada amb Divertimento Disco&Show. 

Diumenge 7 hi haurà sardanes a la plaça de l'Ajuntament, al migdia, a càrrec de la prestigiosa  Cobla Selvatana. A dos quarts de 7 de la tarda, al pavelló, es farà de nou un gran concert amb berenar i ball de gala amb la Gran Orquestra Selvatana. 

Pel que fa a dilluns 8 d'octubre, encara dia festiu al municipi, es realitzarà una audició de sardanes amb la Cobla La Principal de Berga, l'espectacle infantil 'La Festa dels més Tumàcat' a la tarda, i sopar, ball de tornaboda i quina amb Mare Nostrum Quartet. El preu del sopar i el ball serà de 18 euros i, en aquest cas, es poden fer reserves anticipades fins a les 10 de la nit de diumenge a la guixeta del pavelló. 
 

Consulta els actes de la Festa Major del Roser de la Pobla de Lillet

Arxivat a