L'ANC de Berga assegura que continuarà tractant Venturós com a alcaldessa

La territorial de l'Assemblea Nacional Catalana a la ciutat ha volgut manifestar aquest migdia en un comunicat la seva posició davant del que consideren una inhabilitació "injusta"

Redacció
04 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:59h
L'alcaldessa Montse Venturós, durant una concentració.
L'alcaldessa Montse Venturós, durant una concentració. | Pilar Màrquez Ambròs
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga ha volgut manifestar aquest migdia en un comunicat la seva posició davant la "injusta" inhabilitació de l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós. L'ANC de Berga ha manifestat la seva "adhesió a la demanda de la Plataforma dels Drets Democràtics i Polítics de Berga de continuar tractant a Venturós com a alcaldessa de Berga". 

L'entitat sobiranista ha afirmat que reconeix "la legitimitat i tots els drets" de l'alcaldessa i "en promou el reconeixement". 

També ha explicat en el text "la ferma intenció de fomentar una resposta popular visible i sostinguda en el temps amb l'organització d'activitats" al llarg de les pròpximes setmanes i mesos". La territorial de l'ANC a la ciutat considera que "la decisió del poble preval sempre per sobre de qualsevol decisió d'un jutge interferint un fet rotundament democràtic", i diu que es manté i es mantindrà "ferma" en aquesta posició.
Arxivat a