La plataforma de suport a Venturós fa una crida als berguedans a concentrar-se per rebutjar la inhabilitació

La mobilització començarà a tres quarts de 8 del vespre coincidint amb la convocatòria del ple ordinari d'octubre

04 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:55h
Concentració a la plaça de Sant Pere per l'aniversari de l'1-O.
Concentració a la plaça de Sant Pere per l'aniversari de l'1-O. | Pilar Màrquez Ambròs
La plataforma pels drets democràtics i polítics de Berga ha convocat una concentració, aquest vespre a la plaça de Sant Pere de Berga, per rebutjar la inhabilitació de sis mesos a Montse Venturós. La mobilització tindrà lloc a tres quarts de 8 del vespre, just abans de l'hora que hi ha previst un debat polític que tractarà sobre la inhabilitació de l'alcaldessa i el ple ordinari d'octubre que presidirà el primer tinent d'alcalde de la ciutat, Oriol Camps. 

El lema de la convocatòria és "Rebutgem la inhabilitació de l'alcaldessa, omplim l'Ajuntament".
Segons ha pogut saber NacióBerguedà, el jutjat de Manresa ha enviat en les últimes hores l'ordre d'execució de la sentència al jutjat de Berga. L'alcaldessa ha convocat una junta de portaveus a les 5 de la tarda per detallar-ne l'última hora

La CUP també ha previst que just abans de l'inici del ple ordinari d'aquest vespre, els diferents grups municipals puguin explicar la seva posició sobre la inhabilitació. Hi haurà un debat polític presidit per Montse Venturós, en què cada grup municipal tindrà torn de paraula, i un cop acabades les exposicions, serà quan es doni inici al ple. 
Arxivat a