El possible fitxatge de Jordi Sabata com a alcaldable del PDECat de Berga pot decidir-se abans d'acabar l'any

El jove director de la coral de l'Escola de Música és la persona que podria encapçalar la llista del principal partit de l'oposició a la ciutat

02 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:26h
El músic berguedà Jordi Sabata.
El músic berguedà Jordi Sabata. | EMMB
El director de la coral de l'Escola de Música de Berga, Jordi Sabata (Berga, 1983), és la persona que podria encapçalar la llista del PDECat en les properes eleccions a Berga. Segons ha avançat Regió7 i ha pogut confirmar NacióBerguedà aquest dimecres, el PDECat treballa en la tria d'un futur alcaldable abans de final d'any i els càrrecs del partit han establert converses ja amb Sabata perquè assumeixi aquest paper. 

El jove, que no milita al partit, suposaria un perfil fresc i renovat en el camí del PDECat, partit hereu de Convergència Democràtica, per recuperar l'alcaldia de Berga, que l'any 2015 va perdre per un grapat de vots. Sabata de 34 anys és enginyer tècnic en Telecomunicacions i té el grau superior de cant clàssic i contemporani. A més, d'un màster de gestió cultural i un postgrau de polítiques culturals. És professor de l'Escola Municipal de Música de Berga, al Conservatori de Música dels Pirineus, i és el director de la coral del centre. També ha estat membre del cor de Cambra del Palau de la Música. 


Seguirem ampliant.